keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

What's the time?

Käsi ylös jos tunnustat tarkastavasi kellon ajan kännykästä, vaikka ranteessasi olisikin aikarauta! Vaikka kellot ovatkin olleet yksi lempiasusteistani jo pitkään, tunnustan, että välillä ne kulkevat ranteessa mukana lähinnä koristeena kuin oikeasti hyödyllisenä kapistuksena; kellonajan kun voi niin kätevästi tarkastaa jopa tietokoneelta tai puhelimesta. Nämä viime viikolla toimistolla pyörineet kellot eivät kuitenkaan voi jäädä huomaamatta!

// One of my favourite accessories has been a watch for a long long time. Even though I still check the time from my iPhone, watches are beautiful and eye-catching accessories at their best. What do you think of these beautys which were seen at the office last week?


Pinkki/ Pink Watch: TRIWA (minun/mine)
Keltainen/ Yellow Watch: JET SET (sisareni/ my sister's)

Vaikka neonvärejä vielä jonkin verran vaatekaapista puuttuu, tuo kello on ollut sopivan räväkkä yksilö tuomaan väriä ihan perusarkilookiinkin! Värikkäitä ja näyttäviä kelloja löytää liikkeistä nykyään varmaankin kaikista sateenkaarenväreistä ja hinnatkin vaihtelevat merkistä riippuen laidasta laitaan. Mä tykkään, entäpä te? :)

// That pink watch from Triwa is one of my favourite accessories; the neonpink color is perfect for basic and boring day to day-outfits! Me likey, what about you?

20 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin että nuo on ihanat! Sopii kivasti kevääseen ja näyttää todella hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut; täydellisiä kevätasusteita! <3

   Poista
 2. Love the colours!

  Love, Elizabeth xx

  http://butterflyboo.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 3. Ihanat värit! Täytyy sanoo et olen kans niitä ihmisii jotka pitää sitä kelloa enemmän asusteena :D lisäksi on omastani loppunut patteri aikoja sitten jo enkä ole jaksanut/viitsinyt sitä vaihtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en ole siis ainoa! :D Mutta ehkäpä kellon käyttöä tarvitsisi taas vain harjoitella, että osaisi ottaa siitä hyödyn irti ihan käytännönkin kannalta ;)

   Poista
 4. Tuo Triwa on niin upee! Haluisin tuollasen vähän värikkäämmänki kellon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Triwa on pysynyt kyllä jo pitkään kellosuosikkieni ykkösenä! Aluksi pelkäsin sen olevan liian räväkkä, mutta ei ollenkaan, ihan mahtava asuste! :)

   Poista
 5. Aah noi on ihania. Mulla vilkku neon värit kengissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, jotkut neonväriset korkkarit olisivat kyllä must have! ;)

   Poista
 6. They are so beautiful and looks lovelt when wore together.

  Have a lovely week,
  Manu Luize.

  VastaaPoista
 7. Tykkään! Itsellekin haluaisin jonkin ihanan värisen kellon, mielellään timanttikoristein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Diamonds are a girl's best friends ;) <3

   Poista
 8. Tuo Triwan kello on ihana! Niitä olen jo varmaan pari vuotta katsellut, on vaan niin paljon kaikkia erivärejä etten osaa päättää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Triwan mallistot tosiaan vain laajenevat laajenemistaan, ihan huikean upeita värejä löytyy kyllä laidasta laitaan! :)

   Poista
 9. Mulla taas Jet Setin valkoinen kello käytössä, jonka olen saanut lahjaksi poikaystävältäni :) Kyl oikeaan kelloon tottuu todella nopeasti ja vaikka olisi kaikki maailman kellot ympäriinsä tietokoneella ja kännykkässä, katson aina ranteelta ajan! Ja kun minulla ei ole kelloa päällä, huomaan etsiväni sitä kaikkialta :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoitus tekee mestarin; nyt käytettyäni aktiivisesti jonkin aikaa kelloa, en osaa enää olla ilman sitä! Oi valkoinen Jet Set kuulostaa ihanalta! :) <3

   Poista