maanantai 21. maaliskuuta 2011

Vainoava kesämekko

Nyt se mekko vainoo mua. Muistatteko, kun viime viikolla kerroin teille uusista kukkamekkounelmistani? Erityisestihän huomioni kiinnittyi H&M:n taivaalliseen rimpsu-unelmaan; oi ihanaiseen kerrostettuun vaaleanpunaiseen kesähepeneeseen.

Kun sitten samaisena (tai sitä seuraavana, en nyt kuulkaas ihan tarkkaan muista) istahdin sohvalle löhöilemään, niin kuinkas sitten kävikään. Blondi neitokainen pyöri televisiossa samainen mekko päällään H&M:n mainoksessa.


Tänä aamuna aamupuuron kera surffailin H&M:n nettisivuille, ja tokihan tuo ihanainen kesämekko oli nyt sitten valittu nettisivuston etusivulle (kuva tosin on hieman jännästä kulmasta otettu).


Vakaasti päätin jo tuon kuvan nähtyäni, että tuo ei ole mulle tarkoitettu vaate. Näytti kovin ohuelta ja epätukevalta yläosasta. Mutta sitten, klikkailin tieni Indiedaysiin lueskelemaan aamun postauksia..Ja kukas se siellä nököttikään. Sama naikkonen. Ja tällä kertaa mekko antoi itsestään oikein imartelevan kuvan, ja luulenkin, että päästäkseni vainoajastani eroon minun on tänään suunnattava kaupungille, vietävä mekko sovituskoppiin ja that's it.

Olen noin 100 prosenttisen varma siitä, että mekko ei ole ollenkaan imarteleva tai sitten sitä ei liikkeestä paikan päältä löydy lainkaan. Silti. Argh.

9 kommenttia:

 1. Eli nyt odotat sen jokakeväisen -25 % -alekoodin H&M:lle ja jos noita on sinun koossasi silloin jäljellä, teidät on tarkoitettu yhteen!<3

  VastaaPoista
 2. MouMou, luotan nyt kohtaloon aika vakaasti tässä jutussa (silti ihan varmuuden vuoks sovitan sitä jo tänään josko vaikka se nyt ois ihan täydellinen, ja josko vaikka kotiuttaisin sen jo ennen sitä alekoodia... :D) (:

  Psst. Nyt sitä mainostetaan jo meidän keittiön ikkunan edessä olevan bussipysäkin mainosständissä. Että näin :D

  VastaaPoista
 3. Voi sua!:D Kohta postimies tuo sen sulle kotiin, vaikket oo tilannut sitä vielä!<3

  VastaaPoista
 4. Noora! Jos se mekko oli sovituskopissa hyvä niin tuo on ihan selvästi tarkoitettu sulle, sehän on enne kun se vainoaa sua joka paikkaan ;) nyt ostat sen viel ku on kokoja!

  VastaaPoista
 5. Onhan tuo mekko kyllä syötävän ihana!♥

  VastaaPoista
 6. Selina, jos ja kun löydän sopivan mekon tänä iltana sovitettavaksi ja se näyttää yhtä hurmaavalta kuin kuvissa, mä lupaan vakavasti harkita sen ostamista :D

  VastaaPoista
 7. toi kummittelee mullekkin ! ihme kummitus :D

  VastaaPoista
 8. Mä luulen Henna, että pyydystän tänään oman kummitukseni, niin ei sitten tarvitse vainota mua enää ;)

  VastaaPoista