tiistai 17. elokuuta 2010

Tanssitaan välillä Tavisten kanssa

Miettikää nyt kuinka siistiä olis nähdä talonmies-Taavetti, pullantuoksuinen isoäiti-Iita tai luokan nörtti-Nestori opettelemassa tanssimaan maanlaajuisessa realityshowssa. Oon vähän jo kyllästynyt tuohon Tanssii tähtien kanssa- formaattiin. Edelleen häikäistyn ihanista puvuista ja toki seuraan sarjaa nenä kiinni ruudussa kuten kaikki muutkin suomalaiset- sunnuntai-iltaan kuuluu annos glamouria (paitsi jos BB-talkshowt tulee samaan aikaan, silloin saa Vappu ja Mikko selvitä ilman mua). Toivottavasti tänä vuonna ohjelmaan ois keksitty jotain uutta, mutta tuskinpa, mukana on näemmä tänäkin vuonna yksi kiintiöurheilijahottis (Joona Puhakka), yksi kiintiökankikaikkonen (Jethro) ja yksi kiintiöteinimagneetti (Antti Tuisku). Pistetäänkö veikkaus pystyyn kuka voittaa? ;)


Oon aika helppo. Joku kivanoloinen ja reipas puhelinääni soitti mulle pari viikkoa sitten ja teki unohtumattoman tarjouksen Olivia-lehdestä. Ja ku siinä saatto taas voittaa jotain miljoonia ja jokku kivat helmetkin (vai olikohan se laukku?) siitä sai tilaajalahjaksi ja hintakaan ei ollut muutamasta numerosta paha.. Joo, tilasin sitten Olivian. Äkkisilmäyksellä kuitenkin ihan muhkea lukupaketti.


Huomasin muutama päivä sitten, että hopeashamppoon liikakäytöllä aiheuttaa hiuksiin epämiellyttäviä harmaita raitoja, joten ostin nyt ihan vaan Sunsilkkiä, joka mulla on toiminut tukassa ihan hyvin. Luulin tosin eka, että kyseisen merkin tuotanto oli lopetettu, mutta lopulta selvisi, että ainoastaan pakkauksia oli vaihdettu. :)


Raahasin tänään taas hieman lisää tavaraa kirpputorille. Aina tuolta kaapista jotain myytävää löytyy, mitä syvemmälle vaan uskaltautuu tonkimaan (tuota blingblingtoppia suunnittelin kyllä käyttäväni sitten, kun mut valitaan Tanssii Tavisten Kanssa-formaattiin..).
Niin ja hei kaikki tamperelaiset huomio! Jos ootte tykästyny mun vaatetustyyliin tai asusteisiin poikkeilkaapa Jumbo-kirpputorilla. Mun pöytä numerossa 60. :)


.. ja nyt kaikki kuulolla! Arvonnan alkamiseen tarvitaan enää NELJÄ lukijaa lisää. Bloglovinissakin teitä seuraajia on jo neljä, joten lisään teidät tuohon 22:een. Hieno juttu! Mikäli 30 lukijaa täyttyy tämän viikon loppuun mennessä, laitan arvontaan mukaan vielä KOLMANNEN YLLÄTYSPALKINNON! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti